WildlifeNL webinar op 1 juni 2023

Bij deze nodigen wij u uit voor een webinar over het onderzoeksproject WildlifeNL, op 1 juni aanstaande, van 10.00 tot 11.00.

Tijdens het webinar van 1 juni aanstaande, zal het project worden gepresenteerd, en krijgen geïnteresseerden de gelegenheid om vragen te stellen. Het webinar is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het project, maar nadrukkelijk ook voor partijen en organisaties die (nog) niet bij het consortium behoren, maar die overwegen om waar mogelijk aan te haken. Er zal geen gelegenheid zijn om te discussiëren. Op latere momenten in het project zullen er gelegenheden zijn voor dialoog en discussie.

U kunt aan het webinar deelnemen door gebruik te maken van onderstaande link:

https://radbouduniversity.zoom.us/j/85307093195?pwd=YUtzYmw3azJ5MzhRRi9Wcyt0VmNSQT09
Passcode: 109684